Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا ابراهیم پور روز چهارشنبه در بوشهر افزود: از این شمار سه دستگاه شتاب نگار لحظه‌ای در شهر برازجان در حال نصب و راه‌اندازی است.
وی بیان کرد:  در استان بوشهر ۱۵ دستگاه شتاب نگار برخط با پیگیری‌های مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری در مناطق زلزله خیز استان بوشهر نصب خواهد شد.
ابراهیم پور افزود: شبکه شتاب نگاری متولی دستگاه شتاب نگار است و هم اکنون یکهزار دستگاه شتاب نگار افلاین دیجیتال در سراسر کشور نصب است که در صورت تامین مالی نوسازی و برخط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: دستگاه‌های جدید آنلاین امکان پاسخ صریح و هشدار سریع دارند که محل دقیق کانون زلزله و هشدار سریع لحظاتی قبل از زلزله ثبت می‌شود.
ابراهیم پور گفت: با توجه به وجود منابع مهم انرژی و هسته‌ای در استان بوشهر راه‌اندازی این سیستم در این استان ضروری است.   

هم اکنون ۲۰ دستگاه شتای نگار افلاین در استان بوشهر نصب و فعال است که با نصب ۱۵ دستگاه جدید آنلاین شمار آنها به ۳۵ شتاب نگار افزایش می‌یابد. 

برچسب‌ها بوشهر حوادث طبیعی دشتستان زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر حوادث طبیعی دشتستان زلزله بوشهر حوادث طبیعی دشتستان زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست
  • ببینید | واکنش جالب روزنامه‌نگار ایتالیایی به انتقال مهدی طارمی به اینتر