Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
معاون اجتماعی وزیر بهداشت بر اتخاذ تدابیر ویژه برای اسکان مردم در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه تاکید کرد.

سيد محمد هادي ايازي در گفت‌و‌گو با همشهري آنلاين اظهار داشت: گرچه از ابتداي وقوع زمين‌لرزه كرمانشاه تاكنون، به همت دولتمردان، مسئولان، مردم و خيرين سلامت، اقدامات خوبي صورت گرفته است اما واقعيت آن است كه براي اسكان اين عزيزان، بايد تدابير خاص و ويژه‌تري اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به برودت و سردي هوا، اسكان مردم در مناطق زلزله زده بايد هر چه سريعتر انجام شود چرا كه اين عزيزان شب و روزهاي سختي را پشت سر مي‌گذارند. از سوي ديگر با شروع فصل گرما هم در معرض مشكلات ديگري قرار خواهند گرفت. اين شرايط ويژه همت ويژه و توجه خاص مسئولان را مي‌طلبد.

معاون اجتماعي وزير بهداشت اظهار داشت: از اولين روز زلزله كرمانشاه تلاش كرديم تا زير ساخت‌هاي سلامت را در مناطق زلزله‌زده كرمانشاه ايجاد و كمبودها را برطرف كنيم و پاسخگوي نيازهاي مردم در حد امكان باشيم.

وی افزود: اولين اقدام در اين زمينه خدمات‌رساني به مجروحان و مصدومان اين حادثه بود، معاونت اجتماعي در كنار معاونت درمان وزارت بهداشت و اورژانس كشور، تمام تلاش خود را كردند كه به بهترين شكل، كار خدمت‌رساني به مجروحان حادثه را انجام دهند. حتي براي بعد از دوره درمان هم برنامه‌ريزي‌هاي لازم انجام شد. ايجاد نقاهتگاه‌ها، يكي از اين اقدامات است. علاوه بر اين براي همراهان بيماران هم خدمات جانبي ارائه شد.

ايازي تاكيد كرد: توجه و رسيدگي به سلامت روان مردم مناطق زلزله‌زده، امر مهم ديگري بود كه پيگير شديم و در اين راستا تيمي از روانشناسان به منطقه اعزام شدند و مردم مناطق زلزله‌زده، تحت پوشش خدمات مشاوره اي قرار گرفتند.

به گفته معاون اجتماعي وزير بهداشت، خيرين سلامت در كنار توجه به درمان و بهداشت مردم مناطق زلزله‌زده به ايجاد زير ساخت‌هاي سلامت هم كمك كردند.

ايازي گفت: در جريان زلزله، 2 بيمارستان اسلام آباد و سر پل ذهاب، 62 خانه بهداشت، 22 مركز جامع سلامت و 5 پايگاه اورژانس تخريب شد. خيرين سلامت با مشاركت بنگاه‌هاي اقتصادي، هزينه ساخت اين مراكز را به عهده گرفتند و تمام اين زير ساخت‌هاي سلامت ايجاد خواهد شد. در يكي از سفرهاي وزير بهداشت به كرمانشاه، كلنگ احداث اين مراكز به زمين زده و مقرر شد، كار ساخت خانه‌هاي بهداشت در كمتر از يك سال و كار ساخت بيمارستان حدود 2 سال به پايان برسد.

او افزود: هزينه ساخت مراكز بهداشتي كه خيرين سلامت آن را تقبل كرده اند بالغ بر 80 ميليارد ريال برآورد شده است كه البته با مشاركت بنگاه‌هاي اقتصادي اين امر انجام خواهد شد.

ايازي از مسئولان خواست همانطور كه از اولين ساعات زلزله در كرمانشاه با همدلي مردم و خيرين سلامت به كمك مناطق زلزله‌زده شتافتند، با توجه به سردي و برودت هوا، براي اسكان مردم در اين مناطق تدابير ويژه‌تري اتخاذ كنند.

در همین زمینه: دو ماه گذشت؛ ۶۰ درصد زلزله‌زدگان غرب کشور هنوز در چادر زندگی می‌کنند تخریب و آبگرفتگی۴۰ چادر در مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب مردم زلزله‌زده همچنان در سرما هستند | در بخشی از مناطق کانکس تامین نشده است گلنگ احداث مراکز بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده به زمین زده می‌شود

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واضح‌ترین تصویرها از مغز با قوی‌ترین دستگاه ام‌آرآی

به گزارش همشهری آنلاین، اسکنر ام‌آرای «ایسولت» (Iseult) که این تصاویر را گرفته است، میدان مغناطیسی با شدت ۱۱/۷ تسلا ایجاد می‌کند که آن را به قوی‌ترین دستگاه ام‌ارآی جهان بدل می‌کند. (دستگاه‌های معمول ام‌آرآی با شدت ۱/۵ تسلا کار می‌کنند). هدف از گرفتن این تصاور این است که جزئیات جدیدی درباره اتصالات و فعالیت مغز به دست آید.

جزئیات دقیقی که این تصاویر به دست می‌دهند، می‌توانند اطلاعات بسیاری برای مراقبت‌های تشخیصی و بهداشتی برای بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون در اختیار بگذارند.

همچنین تصویربرداری با این دستگاه ام‌آرآی قوی می‌تواند به تشخیص برخی از مواد شیمیایی با سیگنال‌های ضعیف را که در میدان‌های مغناطیسی با شدت پایین‌تر به سختی ضبط می‌شوند، کمک کند، برای مثال لیتیوم که دارویی است که برای درمان اختلالات دوقطبی استفاده می‌شود.

همچنین امکان شناسایی مولکول‌هایی که به طور فعال در سوخت‌وساز مغز نقش دارند، مانند گلوکز و گلوتامات بیشتر فراهم می‌شود و این اطلاعات به طور مستقیم به توصیف بسیاری از بیماری های مغزی (گلیوما، تحلیل رفتن عصبی و .) کمک می‌کنند.

مقایسه وضوح تصاویر ‌ام‌آرآی یک مقطع مشابه افقی مغز که با شدت‌های متفاوت میدان مغناطیسی ۳ و ۷ و ۱۱/۷ تسلا گرفته شده‌اند.

کد خبر 847099 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها ام آر آی خبر مهم مغز

دیگر خبرها

  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • واضح‌ترین تصویرها از مغز با قوی‌ترین دستگاه ام‌آرآی
  • به دخترم برای تعلیق از دانشگاه افتخار می‌کنم | ویدئو